28 de novembre de 2020 28/11/20

Mobilitat instal·la un dispositiu làser que activa el semàfor del túnel de Guillem de Castro per reforçar el control de gàlib

Mobilitat instal·la un dispositiu làser que activa el semàfor del túnel de Guillem de Castro per reforçar el control de gàlib - (foto 1)
  • Esta nova tecnologia activa automàticament el roig del semàfor del pas inferior Guillem de Castro-Àngel Guimerà que va ser renovat en agost

MÉS FOTOS
Mobilitat instal·la un dispositiu làser que activa el semàfor del túnel de Guillem de Castro per reforçar el control de gàlib - (foto 2)

El servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha instal·lat un nou detector làser que activa automàticament el roig del semàfor del túnel de Guillem de Castro-Àngel Guimerà en cas que algun vehicle amb una alçada superior a la permesa es dispose a entrar pel pas inferior. D’esta manera es reforça la senyalització per evitar la possibilitat d’accidents deguts a l’enganxada amb l’estructura i de caiguda de la mateixa.

El passat mes d’agost el servici de Mobilitat ja va canviar l’estructura del senyal que indica l’altura màxima que han de complir els vehicles -2,20 metres- per a circular pel túnel que unix Guillem de Castro amb Àngel Guimerà. 

Este canvi va implicar la substitució de l’antic pòrtic d’uns tres metres d’alçada a l’actual banderola de 4,80 metres amb cadenes no rígides que indiquen l’altura màxima corresponent. Així, es va reforçar la seguretat viària d’este punt després que s’hi varen registrar diversos episodis en què alguns vehicles, amb una alçada superior a la permesa, varen arribar a colpejar el senyal.

 

Pujar