16 de novembre de 2019 16/11/19

El misteriós edifici de Tres Forques en el qual han succeït “tot tipus de morts”

El misteriós edifici de Tres Forques en el qual han succeït “tot tipus de morts” - (foto 1)
  • Des de 1957 fins a 2015 han mort 9 persones en circumstàncies estranyes

9 morts en 44 anys i totes elles en estranyes circumstàncies. No estem parlant d'una pel·lícula de terror, sinó d'una història real. I és que a l'interior de l'edifici número 1 del carrer Tres Forques (València) s'han succeït “tot tipus de morts”, aquestes han acabat per alarmar a tots els veïns que viuen allí, fins al punt de ser coneguda com “la finca maleïda” de la ciutat.

Una de les principals supersticions afirma que l'origen del mal és per l'època en la qual va ser construïda: 1957, any en què es va produir la riuada, sent un esdeveniment de gran transcendència a la ciutat. Altres testimoniatges apunten que hi ha un “feix de llum que trastorna a la gent”. Tal és l'estupor que alça que fins i tot s'ha rodat una pel·lícula basada en aquests fets.

Morts que alcen “tot tipus d'especulacions”

Al novembre de 1968, 11 anys després de la seua construcció va ser quan es va produir la primera mort, en aquest cas es va trobar el cos sense vida de Gràcia Imperi, una de les vedette més importants i al costat d'ella el del seu nuvi. Tots dos van aparéixer en la banyera del pis amb el gas obert.

La segona víctima arribaria poc temps després, aquest va ser un home que després de caure's pel buit de l'escala va morir per un traumatisme cranioencefàlic. Després d'aquesta li succeiria la mort d'un jove de 18 anys que va ser trobat a la seua casa amb una aparent sobredosi. També, una xiqueta de dos anys d'edat i el seu germà que van caure per la finestra després d'estar saltant sobre un llit. La cinquena mort va ser la d'un veí que va ser trobat a l'interior de la seua casa. També en 2012 es va trobar a una dona assassinada després d'una violenta discussió.

L'última mort arribaria en 2015, any en què els bombers van trobar el cadàver en estat de descomposició d'un home de 65 anys, sent per tant la novena persona la defunció de la qual alça també “tot tipus d'especulacions”.

L'estrany succés plasmat en un documental

“El dia que va morir Gracia Imperi” és el nom del film. En aquest el seu director Francesc Betriu tracta de saber què va ser el que va ocórrer aquella fatídica nit de 1968, en la qual es van trobar els cossos sense vida de la vedette Gracia Imperi i el seu amant a València. Una de les hipòtesis apunta al fet que va ser un crim pactat bé per una persona que tenia intenció de posar fi a la vida de la vedette o bé pel seu sastre, el qual “estava enamorat d'ella” i aquest motiu va ser el que li va impulsar a posar fi a la vida de tots dos, no obstant això són tan sols teories ja segons afirma el seu director “van arribar a dir-me el nom del seu assassí però mai davant d'una càmera”.

ocultar
El misteriós edifici de Tres Forques en el qual han succeït “tot tipus de morts”
Pujar