elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Milers de persones visiten la VI Fira Animalista de València organitzada per la Regidoria de Benestar Animal

Milers de persones visiten la VI Fira Animalista de València organitzada per la Regidoria de Benestar Animal
  • Amb la participació de més de 40 associacions protectores d'animals de la província de València

  • Finalitza esta vesprada, a les 20.00 hores

  • La Fira Animalista Virtual, organitzada enguany com a novetat, tindrà lloc demà, 3 d'octubre

MÉS FOTOS
Milers de persones visiten la VI Fira Animalista de València organitzada per la Regidoria de Benestar Animal - (foto 2)
Milers de persones visiten la VI Fira Animalista de València organitzada per la Regidoria de Benestar Animal - (foto 3)

Milers de persones han visitat la VI edició de la Fira Animalista de València, organitzada per la Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de València, que s'està celebrant hui, fins a les 20.00 hores, en el tram 9 del riu Túria, entre el Pont de l'Exposició i el Pont de les Flors.

El públic assistent ha pogut col·laborar amb les més de 40 associacions protectores d'animals de la província de València que es donen cita en aquest esdeveniment. A més, el públic també ha gaudit amb les activitats programades per a tota la família, inclosos els gossos, que han estat benvinguts en aquest esdeveniment.

La Regidoria de Benestar Animal organitza aquesta fira per a commemorar el Dia Mundial dels Animals, que se celebra el 4 d'octubre, i donar l'oportunitat a les ONG de recaptar fons i conscienciar sobre la importància de la protecció i el benestar dels animals de companyia.

Gloria Tello, regidora de Benestar Animal, ha assegurat que “l’organització d’esta fira constitueix un element important dins la tasca que la regidoria du a terme anualment per tal de conscienciar la societat en la tinença responsable dels animals de companyia i en el foment de l’adopció”.

La gran afluència de públic ha corroborat que esta sisena edició era molt esperada, ja que l'edició 2020 no va poder realitzar-se a causa de la pandèmia.

Així, en este esdeveniment gratuït, la ciutadania ha gaudit de la cavalleria muntada de la Policia Local de València o l'exhibició de la Unitat Canina de Bombers de València, a més d’altres tallers educatius i lúdics.

A més, esta sisena edició compta amb la novetat d'una Fira Animalista Virtual, que tindrà lloc demà, diumenge 3 d'octubre, i a la qual es pot accedir de manera gratuïta mitjançant la plataforma ZOOM mitjançant este link https://events.zoom.us/ev/AD_AWUn82vLreVqTpRtAPXFNUEUm1heNhwahP_qNtGv3KHRwui9FKF7LIt1awKxymqVfmU8

Esta fira virtual ofereix 6 conferències que giren entorn de la conscienciació animal, l'educació canina i el benestar felí, i són impartides per persones professionals reconegudes del món animal de la ciutat de València.

Aquest esdeveniment s'ha desenvolupat complint de manera estricta amb totes les mesures sanitàries vigents.

Pujar