18 de setembre de 2020 18/9/20

El Cor Mestre Serrano de Sant Antoni de Benaixeve protagonitzarà el concert del pròxim dijous al Saló de Cristall

El Cor Mestre Serrano de Sant Antoni de Benaixeve protagonitzarà el concert del pròxim dijous al Saló de Cristall - (foto 1)
  • A les 12.00 hores, al Saló de Cristall de l'Ajuntament

Una representació del Cor Mestre Serrano de Sant Antoni de Benaixeve oferirà el proper dijous, 13 de juny, a les 12.00 hores, un concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament, dins de la iniciativa del Consistori de cedir este espai a diferents grups per a oferir actuacions musicals de tota mena.

El cor interpretarà les següents peces musicals: «Do re mi», «Edelweiss», «Aleluya», «1492 Conquista del paraíso», «Himno a la alegría», «Va pensiero», «O fortuna», «Bohemian Rhapsody» i «El brindis», entre altres. El concert estarà dirigit per Daniel Cavero Colombres, qui actualment és professor de piano, òrgan, llenguatge musical i anàlisi, així com president de l'Associació Aula Mestre Serrano per a la divulgació, estudi i desenvolupament de la música valenciana.

El Cor Mestre Serrano naix en 2004 a Sant Antoni de Benaixeve gràcies als professors Daniel Cavero i Nilda Lutz. Durant els últims 15 anys, han presentat més de 160 concerts a la Comunitat Valenciana i han col·laborat amb diverses associacions solidàries com Caritas, Creu Roja i Campaners de València, entre altres.

Pujar