22 de setembre de 2020 22/9/20

Dos menors a València graven a un altre vestint-se i ho difonen per a burlar-se d'ell

Dos menors a València graven a un altre vestint-se i ho difonen per a burlar-se d'ell - (foto 1)
  • El jove estava patint insults i vexacions arran dels vídeos. Els culpables han sigut detinguts

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos menors de 14 i 15 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat moral, ja que insultaven i vexaven a un altre menor, a més del delicte de revelació de secrets a un d'ells, després de crear i difondre un vídeo sense el consentiment de la víctima.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van tindre coneixement que un jove de 14 anys, estava patint insults i vexacions per part d'altres menors, pel que sembla després de difondre un vídeo del menor.

Pel que sembla el jove havia sigut gravat per un altre menor sense el seu consentiment quan es canviava de roba i posteriorment difós entre altres companys de classe, incitant que el continuaren difonent a més joves per a riure's d'ell.

Finalment i després de diverses gestions van identificar als dos sospitosos que van ser detinguts, com a presumptes autors del delicte contra la integritat moral i un d'ells per revelació de secrets.

Els dos menors, han sigut posats en llibertat, després de ser escoltats en declaració segons decret la fiscalia de menors.

Pujar