26 de maig de 2020 26/5/20

Melanie Sánchez obté el VI Premi Concepción Medina al millor expedient femení en Educació Primària

Melanie Sánchez obté el VI Premi Concepción Medina al millor expedient femení en Educació Primària - (foto 1)

  Melanie Sánchez Cruz és la guanyadora del VI Premi Concepción Medina al millor expedient femení en el grau de Mestra Educació Primària de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. La Fundació Ana Díaz Medina i la Facultat de Magisteri convoquen anualment aquest guardó dotat amb sis mil euros.

  La guardonada en la seua sisena edició de 2019, Melanie Sánchez Cruz (València, 1995) va començar la seua formació en el Col·legi d'Educació Infantil i Primària Benimàmet i en l’Institut d'Educació Secundària Benimàmet de València, on va obtindre el títol de Batxillerat, en la modalitat de Ciències de la Salut, amb qualificació de matrícula d'honor.

  La seua passió per l'ensenyament la va conduir a cursar el Grau en Mestra en Educació Primària per la Universitat de València, on va realitzar l’esment en Pedagogia Terapèutica perquè considera que l’alumnat amb necessitats educatives especials mereix aconseguir un desenvolupament integral a l’escola.

  El seu extraordinari aprofitament l’ha feta valedora d’aquesta sisena edició del premi, de la qual el dimecres 5 de febrer li ha fet lliurament la presidenta i la secretària de la fundació, María Dolores del Carrer i María Teresa de la Vella respectivament, acompanyades per la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez.

  L'acte de lliurament va tindre lloc al deganat de la Facultat de Magisteri, on van acudir a felicitar a Melanie antics professors seus i prèvies guardonades per la Fundació Ana Díaz Medina.

  Universitat de València

  Universitat de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar