elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mediterranea Festival 2022: Més de 40 artistes en la cita més estiuenca de València

Mediterranea Festival 2022: Més de 40 artistes en la cita més estiuenca de València
  • Izal, Fangoria, Visqui Suècia, Carlos Sadness, La Casa Blava, Dancetería, Dani Fernández, Ullet Calor i Rayden es pujaran als escenaris el 19 i 20 d'agost

La Comunitat Valenciana continua donant a conèixer els cartells dels festivals que acollirà aquest estiu. A Tavernes de la Valldigna arribarà els dies 19 i 20 d'agost una nova edició del Mediterranea Festival.

L'esdeveniment musical comptarà amb més de 40 artistes i bandes repartits en dos escenaris i una nova carpa de Djs -Mediterranea Club- perquè la música no pari
durant dues divertides i estiuenques jornades.

Es tracta d'un festival per a gaudir, a més, de la platja que es troba a tan sols 100 metres del recinte de concerts.

El millor indie nacional

Mediterranea és el festival indie per antonomàsia en la Comunitat Valenciana, en el mateix podràs gaudir del millor pop, rock i electrònica indie, fet a Espanya, del moment.

Mediterranea no sols és un festival, també és un gran musical sota la llum de la lluna i el Mediterrani com a teló de fons. No podríem somiar amb una mica millor, perquè els grups i el públic -els seus veritables protagonistes- obrin les portes, de bat a bat, al ball, la celebració i la música.

Cartell del Mediterranea Festival

Izal, Fangoria, Visqui Suècia, Carlos Sadness, La Casa Blava, Dancetería (Miss Caffeina + Varry Brava), Ullet Calor, Rayden, Ciutat Jara, Dani Fernández, Chica Sobresalto, Elyella, Ñekü, Bjones, Innmir, Arnau Griso, Marie Madeleine, Arc, Vint-i-un, The Niftys i Institutriu substancien un cartelazo al qual ningú es podrà resistir.

Nova zona DJs: Mediterranea Club

En la seva nova zona, per a ballar indie-dansi i tech-house sense parar i fins a l'alba, punxaran els DJS: Ramiro López, Sansixto, Willy DJ, Wisemen Project, Coherence DJ, AFFKT, Fernando Lagreca Live, Jaime Soeiro, Osmar Svensons, Don Fluor, Bita, Toxicosmos, Diego Hache i Ubeda DJ.

MÉS FOTOS
Mediterranea Festival 2022: Més de 40 artistes en la cita més estiuenca de València - (foto 2)
Mediterranea Festival 2022: Més de 40 artistes en la cita més estiuenca de València - (foto 3)
Mediterranea Festival 2022: Més de 40 artistes en la cita més estiuenca de València - (foto 4)
Mediterranea Festival 2022: Més de 40 artistes en la cita més estiuenca de València - (foto 5)
Mediterranea Festival 2022: Més de 40 artistes en la cita més estiuenca de València - (foto 6)
Pujar