elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones

La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones
  • La 2a edició Magic Line ha aconseguit recaptar més de 12.000 euros

MÉS FOTOS
La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones - (foto 2)
La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones - (foto 3)
La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones - (foto 4)
La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones - (foto 5)
La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones - (foto 6)
La marxa solidària a favor de persones sense llar mobilitza a València a 1.300 persones - (foto 7)

València ha respost al repte solidari de mobilitzar-se a favor de les persones en situació de sense llar. Hui ha conclòs la 2a edició Magic Line amb més de 1300 persones inscrites organitzades en equips.

Durant els mesos previs a la caminada, els equips de la Magic Line han promogut accions solidàries per a recaptar fons, aconseguint d'aquesta forma 12.223€ que es destinaran íntegrament als programes d'atenció social de Sant Joan de Déu València i dues entitats socials pròximes. A les 8.30 des d'Alboraia, han iniciat la caminada de 20 km que oferia una ruta per l'horta fins a arribar a l'Ermita dels Peixets, on s'han trobat la primera actuació musical i el primer avituallament.

L'eixida més multitudinària, s'ha produït en el llit del Riu Túria, en aquests últims 5 quilòmetres, han trobat música en directe en els punts emblemàtics de la ciutat com a les Torres Serrano, el Palau de la Música o la Plaça de la Verge, amb balls regionals tradicionals.

Des de les 12.00 l'organització ha preparat una festa de contingut social en la Plaça de l'Ajuntament per a rebre als participants amb actuacions de grups i artistes valencians com Alba Edison, Cobla & Soul o Mr. Fem i d'aquesta forma agrair-los les seues accions solidàries durant aquests mesos previs a la caminada: La Universitat Popular , escoles , grups d'amics i famílies, equips d'empreses com el Tall Engonals han inventat noves fórmules per a aconseguir els seus reptes econòmics i solidaris, amb els quals Sant Joan de Déu Serveis Socials València , continuarà oferint noves oportunitats per a les persones sense llar.

"Queremos agradecer a todas aquellas colaboraciones que han hecho posible esta movilización ciudadana. Más de 20 empresas y 50 personas voluntarias se han implicado en la organización de la Magic Line, logrando superar las expectativas más optimistas", han señalado en un comunicado los promotores de la caminata.

Pujar