30 de març de 2020 30/3/20

Martí I de Moncada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Efrén del Puig passen a la gran final de la V Lliga Dos Caixa Popular

Martí I de Moncada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Efrén del Puig passen a la gran final de la V Lliga Dos Caixa Popular - (foto 1)
  • L'equip de Vila-real va donar la gran sorpresa en la primera semifinal, una partida d'un gran nivell que encantà als espectadors presents en el trinquet de Pelayo

MÉS FOTOS
Martí I de Moncada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Efrén del Puig passen a la gran final de la V Lliga Dos Caixa Popular - (foto 2)
Martí I de Moncada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Efrén del Puig passen a la gran final de la V Lliga Dos Caixa Popular - (foto 3)

Ahir a la vesprada en el trinquet de Pelayo es va jugar la primera semifinal de la V Lliga Dos Caixa Popular d'escala i corda, en la qual s'enfrontà el primer classificat de la primera fase, l'equip de Petrer amb David, Alex Alandes i Sáez, contra el quart classificat, l'equip de Vila-real amb Marti I, Alex Olivas i Efrén. En principi semblava que els favorits per a ficar-se en la gran final eren la formació de Petrer, ja que fins al moment no coneixien la derrota, però l'equip de Vila-real no anava a deixar les coses fàcils encara que acabara classificant-se per a les semifinals en quarta posició. Els sis protagonistes d'aquesta semifinal no van defraudar i van jugar a un altíssim nivell, en la qual va ser una semifinal molt igualada, es van disputar quinces molt disputats, dignes de les grans figures. La partida va estar molt renyida fins a l'últim tram d'aquesta, en el qual el trio de Marti I, va estar més encertat que els seus rivals i acabà decantant la partida del costat de l'equip de Vila-real per un resultat final de 60 a 45, que els fa el pas a la gran final d'aquesta competició.

La segona semifinal es jugarà en el trinquet Eusebio de Sueca, aquest divendres 8 de novembre, a partir de les 16.45 hores, en la qual es coneixerà el segon finalista d'aquesta V Lliga Dos Caixa Popular. S'enfrontaran l'equip representatiu de Massalfassar, amb Julio d'Alginet, Rafa de Massalfassar i Óscar de la Pobla de Vallbona que substituirà a Guillem d'Alginet contra l'equip representatiu d'Alcàsser que jugarà amb Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet. Els dos equips han mostrat unes prestacions molt semblants en la primera fase. Massalfassar, ha guanyat dues partides, sumant quatre punts. Alcàsser, ha guanyat una partida, sumant tres punts, encara que els dos han sumat els mateixos jocs a favor i en contra, en la primera fase es van enfrontar aquests equips també en el trinquet de Sueca, amb victòria per 60 a 55 per a l'equip de Massalfassar. La gran final es jugarà la setmana següent amb la presència dels millors equips d'aquesta edició, en el trinquet de Pelayo, dijous que ve 14 de novembre.

Resultat de la primera semifinal. Dijous 7 de novembre, trinquet de Pelayo:

- David de Algimia, Alex de Vinalesa i Sáez de Petrer 45 – 60 Martí I de Moncada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Efrén del Puig

Programació de la segona semifinal de la V Lliga Dos Caixa Popular:

- Divendres 8 de novembre, trinquet Eusebio de Sueca:

16.45 hores. Julio d'Alginet, Rafa de Massalfassar i Óscar de la Pobla de Vallbona contra Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet.

Pujar