29 de novembre de 2020 29/11/20

La Marina de València presenta SHARK FILM FESTIVAL, el primer festival de cinema des de l'aigua

La Marina de València presenta SHARK FILM FESTIVAL, el primer festival de cinema des de l'aigua - (foto 1)
  • La Marina Shark Festival Film agrupa 7 curts d'inspiració marina en un festival de cinema a l'aigua que se celebra el 30 i 31 d'agost

  • Ofereix la possibilitat de veure la pel·lícula de Spielberg Jaws des un matalàs flotant al mar

MÉS FOTOS
La Marina de València presenta SHARK FILM FESTIVAL, el primer festival de cinema des de l'aigua - (foto 2)
La Marina de València presenta SHARK FILM FESTIVAL, el primer festival de cinema des de l'aigua - (foto 3)

La Marina Shark Film Festival transformarà, els dies 30 i 31 d'agost, la nova zona de bany de La Marina de València en un festival de cinema marí a l'aire lliure. El públic assistent podrà veure les projeccions des de l'aigua i des de l'àrea de gespa.

El Festival constarà de dos jornades de projeccions. La primera serà el divendres, 30 d'agost, a partir de les 21 hores a la piscina de La Marina de València. En aquesta sessió es podran veure els set curtmetratges de temàtica marina seleccionats. Una vegada finalitzada la sessió de curts, el jurat composat per l'actor Jordi Aguilar, la directora de fotografia Almudena Verds i la també actriu, Itziar Castro, lliurarà el premi als guanyadors.

El dissabte, amb la segona sessió de Shark Film Festival, els 150 assistents, baix inscripció prèvia, podran gaudir des de les 21 hores del clàssic de Steven Spielberg, Jaws, des de l'aigua. Es projectarà en versió original subtitulada. Serà obligatori que cada assistent porte el seu flotador que utilitzarà com a suport. A més, hi haurà accés per a la visualització de la projecció en una zona habilitada de gespa artificial.

El mateix dissabte i a manera de cloenda, la fi de festa tindrà lloc a Amstel Art, a l'edifici Veles e Vents, amb la Shark Film Festival Party, d'accés gratuït. Constarà d'un concert del grup de surf, Llobarros i la sessió de Wookie Djs, amb la seua apreciada col·lecció de vinils, perquè l'última nit d'agost no deixem de ballar a La Marina de València.

Visionat dels curts:

Accés gratuït.

Visionat de Jaws:

Accés gratuït prèvia inscripció a https://bit.ly/2MWg2uO

Curts seleccionats:

  • PLASTIKERIA ; Cesare Maglioni. País Vasco.
  • POOL SHARK: Pat O´Malley. EEUU.
  • GLASSY: Leire Garmendia. Pais Vasco.
  • LEMON: Fundación reina Sofia. Madrid.
  • JESUS SE VA A LA PLAYA: David Muñoz. Barcelona.
  • FOREIGNER: Carlos Violadé. Sevilla.
  • HITCHEN´S RAZOR: Madison Stewart. EEUU.
Pujar