elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A Madrid des de València per 7 euros: Renfe inicia este dijous la venda dels bitllets d'Avlo

A Madrid des de València per 7 euros: Renfe inicia este dijous la venda dels bitllets d'Avlo
  • L'Avlo entre Madrid i València s'inaugurarà el proper 21 de febrer, amb sis circulacions diàries, tres per sentit, amb una oferta de 2.200 places diàries

  • El primer tren sortirà de Madrid-Porta d'Atocha a les 6:30 hores, amb parades a les estacions de Conca Fernando Zóbel i Requena-Utiel i arribada a València-Joaquín Sorolla a les 8:23

  • Els trens Avlo, igual que els Ave, compten amb la doble certificació d'AENOR i SGS en matèria de sanitat, desinfecció i neteja

Renfe iniciarà demà, 20 de gener, a partir de les 20 hores, la venda de bitllets del nou servei d'alta velocitat low cost, Avlo, entre Madrid i València, amb preus des de 7 euros per trajecte i una tarifa bàsica de 5 euros per menors de 14 anys que viatgin acompanyats d'un adult.

El servei comercial d'Avlo entre Madrid i València s'inaugurarà el proper 21 de febrer, amb sis circulacions diàries, tres per sentit, entre les dues ciutats, fet que suposa una oferta de 2.200 places al dia. Quatre dels sis trens Avlo (dos per sentit), tindran parades a les estacions de Conca Fernando Zóbel i Requena-Utiel.

El primer tren sortirà de l'estació de Madrid-Porta d'Atocha a les 6.30 hores, amb arribada prevista a València-Joaquín Sorolla a les 8.23 ​​hores. En sentit invers, el primer servei sortirà des de l'estació valenciana a les 9.28 i arribarà a Madrid a les 11.20 hores.

La comercialització d'aquest nou servei serà en una única classe i la venda de bitllets es gestionarà mitjançant un sistema dinàmic que ofereix, des de 7 euros, el millor preu disponible a cada moment per al viatge sol·licitat.

Sobre el preu base, el client pot afegir serveis addicionals, com ara selecció de plaça, canvis o anul·lacions i equipatge addicional. El preu base inclou gratuïtament una maleta de cabina i una bossa de mà.

Els menors de 14 anys tindran una tarifa bàsica de 5 euros, sempre que vagi acompanyat de l‟emissió d‟un bitllet d‟adult (amb un màxim de dos bitllets de nen per adult). Per a famílies nombroses també hi ha previstos descomptes, del 20% per a les de categoria general, i del 50% per a famílies nombroses de categoria especial.

Tots els bitllets d'Avlo són nominatius. Per adquirir-los cal el registre a www.avlorenfe.com oa www.renfe.com i introduir les dades personals sol·licitades. El nom del passatger apareixerà al bitllet i Renfe podrà sol·licitar als clients la seua identificació mitjançant un document oficial vigent amb fotografia.

Doble certificació en matèria de sanitat i desinfecció

L'Avlo arrencarà amb les certificacions més exigents en matèria de sanitat, desinfecció i neteja. Els trens Avlo disposen de protocols certificats per AENOR i per SGS, empresa líder mundial en inspecció, verificació, assaigs i certificació, fet que suposa una garantia addicional per als viatgers.

D'aquesta manera, els trens Avlo i Ave compten amb la doble certificació en matèria de sanitat i desinfecció, fet que constitueix un element diferencial de primer ordre en relació amb qualsevol altre transport col·lectiu.

Pujar