elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lucía Payà: "Porte les falles a la sang perquè part de la meua família va fundar la meua comissió"

Entrevista amb Lucía Payà Ramírez, candidata a Fallera Major de València 2022
Entrevista amb Lucía Payà Ramírez, candidata a Fallera Major de València 2022
  • Entrevista amb la candidata a Fallera Major de València 2022 i fallera de la comissió Mestre Aguilar - Maties Perelló - Els Centelles

MÉS FOTOS
Lucía Payà: "Porte les falles a la sang perquè part de la meua família va fundar la meua comissió" - (foto 2)
Lucía Payà: "Porte les falles a la sang perquè part de la meua família va fundar la meua comissió" - (foto 3)
Lucía Payà: "Porte les falles a la sang perquè part de la meua família va fundar la meua comissió" - (foto 4)

Lucía Payà Ramírez té 24 anys, és mestra d'educació infantil i es prepara per fer oposicions. Ella és fallera de tota la vida i hui ha complit un somni, ser candidata a Fallera Major de València 2022. Elperiodic.com entrevista a aquesta jove, membre de la comissió Mestre Aguilar - Maties Perelló - Els Centelles.

La seua vida sempre ha estat lligada a les falles: "Sempre he sigut de la mateixa comissió, porte les falles a la sang perquè part de la meua família va fundar la meua comissió".

Reconeix que les falles de setembre van anar a mig gas però no per això van deixar de ser increïbles, ja que es van poder celebrar molts actes: "El nostre comportament ha estat exemplar, hem demostrat que sí es pot fer una festa gran com les falles amb compromís" .

Per Lucía el següent pas seria tot un somni: "Les falles són un col·lectiu de gent diferent unida per una mateixa passió i la Fallera Major de València té la sort de fer arribar l'amor per la festa a tot el món".

Pujar