elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València convoca noves places per al curs 2021-22

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València convoca noves places per al curs 2021-22

    L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) ha obert un any més el període per a incorporar nous músics amb la convocatòria de places per a les especialitats de fagot, trompa, violí, viola, violoncel i contrabaix. Les persones interessades hauran de superar les proves d’accés que, en el curs 2021-22, se celebraran a partir del pròxim 25 d’octubre. La preinscripció és gratuïta i cal sol·licitar-la abans del 15 d’octubre de 2021.

    Les persones aspirants no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. 

    La preinscripció es realitzarà omplint aquest formulari. La temporada d’assaigs regulars és de setembre a juny cada dilluns, de 19 a 22 hores, i cada dijous, de 20 a 22 hores, a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu (av. Primer de Maig s/n) del Campus de Burjassot-Paterna de la UV. Per a qualsevol dubte sobre les proves d’accés, caldrà posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic orquestra@uv.es

    Des de la seua creació el 1995, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dona una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als 80 joves alumnes que la integren. L’Orquestra està dirigida per Beatriz Fernández Aucejo i enguany ofereix una programació especial de sis concerts per a commemorar el seu 25é aniversari.

    A més, l’Orquestra ofereix reconeixement acadèmic per a l’estudiantat de la Universitat de València (2 crèdits ECTS per curs) i, com a pràctiques externes, per a l’alumnat dels conservatoris “Joaquín Rodrigo” de València i “Salvador Seguí” de Castelló (2 crèdits ECTS per curs); formació pedagògica i musical; promoció de solistes en concerts cambrístics i orquestrals, i de grups de cambra; així com la  possibilitat de participar en gires nacionals i internacionals.

    Pujar