elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘A la llum de la lluna’ posa a disposició del públic les entrades de Zahara, Revólver i Soleá Morente

‘A la llum de la lluna’ posa a disposició del públic les entrades de Zahara, Revólver i Soleá Morente
  • Demà, 11 de maig, a les 12 hores en la web www.alallumdelalluna.com

MÉS FOTOS
‘A la llum de la lluna’ posa a disposició del públic les entrades de Zahara, Revólver i Soleá Morente - (foto 2)
‘A la llum de la lluna’ posa a disposició del públic les entrades de Zahara, Revólver i Soleá Morente - (foto 3)
‘A la llum de la lluna’ posa a disposició del públic les entrades de Zahara, Revólver i Soleá Morente - (foto 4)

El cicle ‘A la llum de la lluna’ de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana activa les entrades per als concerts dels grups musicals Zahara, Revólver i Soleá Morente. Les localitats es podran aconseguir en la web www.alallumdelalluna.com des del dimarts 11 de maig a les 12 hores.

Els concerts se celebraran a les 21:00 hores a l'aire lliure al Claustre Sud de l'antic monestir de Sant Miquel dels Reis de València i complint la normativa derivada de la Covid-19. L'obertura de portes es produirà a les 20:15 h.

Les entrades són gratuïtes i es reparteixen per ordre de reserva amb un màxim de 4 persones per compra. Els tiquets tenen unes despeses de gestió cobrades pel servei de la plataforma de distribució de 2,5 € per entrada (IVA inclós).

Zahara actuarà el divendres 21 de maig per presentar les cançons del seu últim disc, Puta, publicat el passat 30 d'abril. Es tracta del treball més intimista de l'artista amb cançons com “Dolores”, “Taylor” i “Marichane”, on denuncia l'assetjament i les agressions masclistes que va patir de xicoteta i en l'àmbit de la indústria musical.

El 28 de maig serà el torn dels valencians Revólver amb Carlos Goñi al capdavant. En aquesta ocasió, la banda tocarà en format de trio per retrobar-se amb el públic una vegada més després de 30 anys a la carretera. I l'encarregada de tancar el cicle de concerts serà Soleá Morente. Amb el seu tercer àlbum, Lo que te falta, la vocalista ha tornat a les arrels flamenques amb la rumba com a protagonista.

S'ha de recordar que la segona edició de festival ‘A la llum de la lluna’ va començar el passat divendres amb la presència de M-Clan. El cantant Carlos Tarque i el guitarrista Ricardo Ruipérez van repassar la seua llarga trajectòria en format acústic. La propera cita amb la música en directe serà el 14 de maig amb l’actuació de Tardor. Les localitats per a aquest espectacle ja estan exhaurides.

Pujar