22 de setembre de 2020 22/9/20

L’IVC presenta en la Filmoteca d’Estiu el biopic musical ‘Bohemian Rhapsody’

L’IVC presenta en la Filmoteca d’Estiu el biopic musical ‘Bohemian Rhapsody’ - (foto 1)
  • La pel·lícula aborda la biografia del cantant Freddie Mercury i el grup Queen

La Filmoteca d’Estiu projecta el dijous 22 d’agost, a les 22.30 hores als jardins del Palau de la Música, el biopic musical ‘Bohemian Rhapsody’ (2018) de Bryan Singer. La pel·lícula es podrà veure també el divendres 23 de d’agost.

‘Bohemian Rhapsody’ és la crònica del meteòric ascens a la fama de Queen a través de les seues icòniques cançons i del seu revolucionari so, des que Freddie Mercury s’unira a Brian May i Roger Taylor fins al macroconcert Live Aid de 1985 a l’estadi de Wembley.

La biografia cinematogràfica sobre el cantant Freddie Mercury i el grup de rock Queen va ser guardonada amb nombrosos premis, entre aquests: quatre premis Oscar, dos Globus d’Or i dos BAFTA. El nom de la pel·lícula procedeix del títol de la cançó de més èxit de la banda, el tema homònim ‘Bohemian Rhapsody’.

La Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai per a les projeccions, i a la col·laboració de Cerveza Turia.

La Filmoteca de València manté l’oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la Filmoteca d’Estiu i les projeccions que ofereix a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l’any a la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu tenen lloc de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Pujar