elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La línia 10 de Metrovalència començarà a funcionar abans de l'estiu

La línia 10 de Metrovalència començarà a funcionar abans de l'estiu
  • Segons les previsions podria començar a treballar a "abril o maig"

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España ha avançat aquest matí que la línia 10 de metrovalència "està molt avançada".

A més, ha assenyalat que segons les previsions "abans de l'estiu, a l'abril o al maig, pugui ser una realitat ja en funcionament", tot això dependrà de les proves de seguretat dels trens, l'últim procés abans de la seva posada en marxa.

Així ho ha destacat el conseller aquest matí a la futura estació de metro Amado Granell/Montolivete on s'ha presentat la targeta "SUMA" que integra per primera vegada, en una sola targeta i amb el mateix preu, el transport públic de l'àrea metropolitana de València de Metrovalència, Metrobus, EMT i Renfe-Rodalies i que entrarà en vigor el proper dilluns 31 de gener.

La línia 10 unirà el centre amb la Ciutat de les Arts i les Ciències i Natzaret

La Línia 10 unirà el centre de València amb la zona Ciutat de les Arts i les Ciències i el barri de Natzaret, ampliant de manera molt considerable l'oferta de transport de la xarxa de Metrovalència. Aquesta línia combina trams subterranis i en superfície, amb un recorregut de 5 quilòmetres i 8 estacions i parades (3 subterrànies i 5 en superfície).

Pujar