elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'entrada al Museu Faller serà gratuïta per a visitants de l'Exposició del Ninot

    L'entrada al Museu Faller de València serà gratuïta entre l'1 i el 19 de març per a totes aquelles persones que acrediten haver adquirit prèviament una entrada per a visitar l'Exposició del Ninot. Així ho constata l'acord de la darrera Junta de Govern Local pel qual es modifiquen els preus per entrada per a visitar els museus i els monuments municipals.

    "Des de la Regidoria de Cultura Festiva volem promocionar la visita al Museu Faller de València des de l'Exposició del Ninot, donat que per ella passen milers de persones cada any i que des d'este mandat s'està celebrant al Museu de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un enclavament molt pròxim al Museu Faller", ha explicat el regidor i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

    Esta mesura de l'Ajuntament de València reforça el vincle innat entre l'Exposició del Ninot i el Museu Faller, atés que els ninots indultats per votació popular en la primera són clars protagonistes de la proposta cultural del Museu Faller.

    Estes Falles seran les primeres en què el Museu Faller de València estarà considerat oficialment com un museu més. Esta consideració va requerir d'un treball previ important durant mesos i ha estat acompanyada d'una rehabilitació integral de tots els espais del museu. "Per difondre la nostra festa gran és necessari dignificar cadascun dels elements que la posen en valor i la promocionen, com este Museu Faller", ha afirmat Fuset.

    Pujar