25 de novembre de 2020 25/11/20

Leiva, cap de cartell del Festival de les Arts al costat d'Amaral

Leiva, cap de cartell del Festival de les Arts al costat d'Amaral - (foto 1)
  • Tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny de 2020 en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Huit nous artistes s'uneixen al line up de Festival de les Arts en la seua sisena edició, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny de 2020 en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Encapçalant aquesta segona tanda de confirmats es troba Leiva, que estarà per primera vegada en el festival valencià, presentant el seu quart àlbum en solitari Nuclear (2019), un disc que ha aconseguit la certificació de Disc d'Or, que ha sigut dues setmanes consecutives #1 de la llista de vendes, a més de Disc de Platí en el seu primer single No te preocupes por mi, tendència en YouTube i que roman des del seu llançament en el top dels àlbums amb més streaming del nostre país.

A més, se suma al cartell Full, que van ser els encarregats d'inaugurar el 6é aniversari del festival en la festa de presentació que va tindre lloc a l'Auditori Mar Roig de l'Oceanogràfic de València i Arnau Griso, Mr. K & Llei DJ, La teua Altra Bonica, La La Love You, Floridablanca i Innmir, que tocaran per primera vegada en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

L'aforament de Festival dels Arts està ja al 95% venut.

Pujar