elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Aula de Música de la Universitat de València recupera els Concerts de Tardor amb una desena d’espectacles

  Amb una desena de concerts, l’Aula de Música de la Universitat de València recupera, a partir del pròxim dia 21, la seua programació habitual de la temporada de tardor que, per la situació sanitària actual, enguany tindrà lloc a dues seus: la Capella de la Sapiència de La Nau, que acull el cicle ‘Música a la Capella’ cada dimecres, i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

  L’entrada a tots els actes musicals és gratuïta amb invitació que caldrà reservar a partir de 72 hores abans del dia del concert a través de l’aplicació https://events.fundacio.es/o/40. Tots els concerts començaran a les 19 hores, excepte el de cloenda amb Elan Quintet, el 13 de desembre, que serà a les 12 hores.

  El cicle de la Capella de la Sapiència inaugurarà la temporada amb ‘L’Ampastratta’ el pròxim dimecres, dia 21, a càrrec d’Early Music Ensemble, agrupació formada per sis membres que interpretarà el programa ‘Silva de Sirenas’ de música barroca, amb obres de Marini, Frescobaldi i Bataillé, entre d’altres autors.

  El repertori dels concerts programats torna a ser molt variat i compta amb diverses col·laboracions com ara la de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, dimecres 4 de novembre, a la Capella de la Sapiència, a càrrec d’un trio format únicament per dones. D’altra banda, el concert de dimecres 2 de desembre es realitzarà en col·laboració amb el programa ‘#desembreeuropeu2020’ de la UV: Joan Alós, Lucas Cubel i Miguel Torner interpretaran les ‘Sonates per a piano’ de Beethoven.

  Els Concerts de Tardor són un cicle de concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana, amb una presència majoritària d’intèrprets i obres de compositors valencians, pretén promoure la música tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana.

  Programació de tardor completa:

  https://links.uv.es/uA94q3W

  Pujar