5 de juny de 2020 5/6/20

L’APV lliura a Comercial de Transports Joman, S.L. (TRAJOMAN) el diploma de certificació en la Marca de Garantia

L’APV lliura a Comercial de Transports Joman, S.L. (TRAJOMAN) el diploma de certificació en la Marca de Garantia - (foto 1)

    L'empresa Comercial de Transports Joman, S.L. (TRAJOMAN) ha rebut el diploma de certificació en la Marca de Garantia Port de València després de superar la corresponent auditoria.

    Néstor Martínez, Director d'Explotació de l'Autoritat Portuària de València, ha fet lliurament en les instal·lacions de l´APV del diploma de certificació en la Marca de Garantia a Pedro Mañez Rodríguez, Director Gerent, i a Sofía García Melió, Responsable de Qualitat, de Comercial de Transports Joman, S.L. (TRAJOMAN). D'aquesta forma, s'acredita el compliment per part de la companyia dels compromisos del Sistema Marca de Garantia per a l'activitat de Transportista terrestre per carretera.

    El Sistema de Qualitat Marca de Garantia, en el qual participa tota la Comunitat Portuària, és regulat per l´APV, que ostenta la Titularitat de la Marca, registrada davant els organismes de propietat industrial, tant en l'àmbit nacional com internacional. La seua finalitat és la vertebració dels col·lectius que la integren, tant públics com privats, així com oferir als clients del port –naviliers, importadors i exportadors- uns serveis globals garantits.

    Pujar