27 de setembre de 2020 27/9/20

L´APV llança tres enquestes per a mesurar el grau de satisfacció d'empreses portuàries, clients i ciutadans

L´APV llança tres enquestes per a mesurar el grau de satisfacció d'empreses portuàries, clients i ciutadans - (foto 1)

  L'Autoritat Portuària de València (APV), ha llançat tres enquestes per a valorar el nivell de satisfacció de la comunitat portuària, sector logístic i veïns sobre els serveis prestats en els ports de València, Sagunt i Gandia. L'objectiu d'aquests sondejos és conéixer la percepció dels serveis i contribuir a la seua millora.

  Aquesta iniciativa respon als objectius marcats en el Pla Estratègic de Valenciaport per a 2020. En concret, a la inclusió d'indicadors que permetran el correcte mesurament relacionat amb la percepció que l'entorn té de l´APV: dels clients amb els quals treballa i de la societat.

  La informació obtinguda servirà per a realitzar una comparativa amb les enquestes realitzades en l'anterior edició (2016), una anàlisi de tendència i una valoració global i per àrees de cadascun dels ports. Els resultats es tractaran de forma anònima i estrictament confidencial; i s'analitzaran i interpretaran de manera agregada.

  Les enquestes es realitzaran via qüestionari, via telefònica i a peu de terminal i permetran valorar el nivell de satisfacció de les comunitats portuàries -segmentada per col·lectius- amb la finalitat de valorar sobre els serveis oferits per l´APV i pels prestataris de serveis en els recintes portuaris; mesurar el grau de satisfacció dels passatgers de creuers i línies regulars sobre els serveis oferits pel port de València; així com la percepció dels ciutadans -segmentats en funció de la seua proximitat als ports-.

  En aquesta edició l'empresa Centre d'Observació i Teledetecció Espacial, S.A.O.- Cotesa-, és l'adjudicatària del concurs públic, obert el mes de febrer passat, encarregada de realitzar els sondejos en un termini de tres mesos.

  Pujar