21 de setembre de 2020 21/9/20

L'antic llit del Túria acull classes gratuïtes que promouen la salut mitjançant l'ús dels equipaments esportius de la ciutat

L'antic llit del Túria acull classes gratuïtes que promouen la salut mitjançant l'ús dels equipaments esportius de la ciutat - (foto 1)

  L'antic llit del Túria acollirà dissabte que ve, 16 de febrer, la següent sessió del programa «Activitat Física i Salut» impulsat per la Fundació Esportiva Municipal de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat «per a promoure activitats vinculades a la promoció de la salut mitjançant la utilització dels equipaments esportius municipals existents a la ciutat».

  La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha recordat «que es tracta d'un programa que cada vegada compta amb major nombre de participants, persones que, orientades pel seu metge, utilitzen les instal·lacions esportives públiques de la ciutat».

  Totes les classes són gratuïtes i no és necessària una inscripció prèvia. Estan dirigides per un monitor o monitora amb uns exercicis de baixa intensitat accessible a tots els nivells, perquè cada persona descobrisca les possibilitats que els oferix el Jardí del Túria durant la pràctica de l'activitat física i l'esport.

  En esta ocasió la classe es durà a terme d'11.00 a 12.00 hores en la zona adjacent a l'estany del Palau de la Música. Les pròximes sessions se celebreran el 23 de març d'11.00 a 12.00 hores, el 13 d'abril de 10.00 a 11.00 hores, el 18 de maig de 10.00 a 11.00 hores i el 15 de juny de 10.00 a 11.00 hores.

  Maite Girau ha convidat a tothom a participar este dissabte i en les sessions que se celebraran en els pròxims mesos «per a conèixer amb exactitud els avantatges d'aquest programa».

  Pujar