19 de gener de 2020 19/1/20

L’alcalde de València llança hui un ban a la ciutadania per celebrar en la unitat el 9 d’Octubre

L’alcalde de València llança hui un ban a la ciutadania per celebrar en la unitat el 9 d’Octubre - (foto 1)
  • A través d’un vídeo, l’alcalde insta el poble valencià «a treballar junts i juntes perquè units, des la pluralitat, som imparables»

L’Ajuntament de València difon des de hui un ban en què l’alcalde de València, Joan Ribó, expressa que «el nostre avanç com a poble es fonamenta en dos pilars irrenunciables: la nostra pluralitat i la nostra unitat, expressades totes dos a través d’un autogovern que ens ha de permetre desenvolupar el nostre benestar i la nostra qualitat de vida. Per nosaltres i per les generacions que ens succeiran». Són les paraules amb les que Joan Ribó convida la ciutadania a participar de la Processó Cívica que tindrà lloc el pròxim dimarts, 9 d’Octubre, a les 12 hores.

Esta invitació a través del ban es complementa amb un vídeo en què l’alcalde explica com «la diversitat és la nostra major fortalesa; perquè és quan treballem junts i juntes, des de la pluralitat, que som imparables». Un missatge de convivència i d’unitat perquè, tal i com diu Joan Ribó, «colze a colze, valencians i valencianes, ens unim per a fer realitat el somni d’una ciutat cada dia més amable, més neta, més justa, més acollidora, emprenedora i atractiva».

En la mateixa línia, al llarg del ban del Nou d’Octubre, Joan Ribó assegura que «l’orgull de la valencianitat és l’orgull de la diversitat: persones nascudes ací i allà, amb diferents colors de pell, que parlen una llengua o una altra, hòmens i dones, jóvens i majors. El 9 d’Octubre ens recorda que és en comunitat i amb l’establiment de lligams forts entre nosaltres com les diferents peces del mosaic encaixen i ens mostren al món com un poble cohesionat, dinàmic i amb un futur prometedor».

D’altra banda, l’alcalde també fa un apunt respecte als valors que des de l’Ajuntament es volen difondre sobre el poble valencià, quan diu de València que és «una ciutat moderna, adaptada a les formes de comunicació entre persones i territoris, oberta a la innovació i a l’eclecticisme, de gent emprenedora i treballadora, que s’esforça per progressar en cada cosa que fa. Així som els valencians, així som les valencianes. Així volem que ens coneguen arreu del món».

L’alcalde Joan Ribó convida la ciutadania a participar de la Processó Cívica, en què, enguany, la regidora Sandra Gómez portarà la Reial Senyera.

ocultar
L’alcalde de València llança hui un ban a la ciutadania per celebrar en la unitat el 9 d’Octubre
Pujar