25 de maig de 2020 25/5/20

L´Ajuntament de València suspén les classes de la Universitat Popular per contribuir a la contenció del coronavirus

L´Ajuntament de València suspén les classes de la Universitat Popular per contribuir a la contenció del coronavirus - (foto 1)

  L’Ajuntament de València ha decidit suspendre les classes de manera temporal de la Universitat Popular de València, dins de les mesures impulsades per a combatre amb fermesa l’expansió dels contagis per COVID-19. Esta suspensió afecta tant a les sessions programades en els centres com aquelles altres organitzades per la Universitat Popular amb els seus participants amb caràcter interdisciplinari fora de les seues instal·lacions.

  Queden suspeses totes les activitats programades en els centres de la Universitat Popular fins a una nova data, que es comunicarà en el moment oportú. A més, també se suspenen les autoritzacions d'ús per a entitats i associacions de la ciutat que sol·liciten els locals i instal·lacions de la Universitat Popular per a fer reunions, presentacions o activitats diverses.

  La presidenta de la Universitat Popular de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, ha destacat «la responsabilitat que guia esta iniciativa» i ha fet una crida a la comprensió i la col·laboració «perquè fins i tot en moments molt durs la contribució de tots i totes pot ajudar molt a l'objectiu comú de reduir el màxim possible la probabilitat de contagis per COVID-19, més encara tenint en compte que les persones majors, un dels col·lectius vulnerables a la malaltia, són un grup molt nombrós dins de la Universitat Popular».

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar