25 de setembre de 2020 25/9/20

L'Ajuntament de València finalitza les millores del paviment al camí Cases de Bàrcena

L'Ajuntament de València finalitza les millores del paviment al camí Cases de Bàrcena - (foto 1)
  • S’ha realitzat una inversió financera de caràcter sostenible de més de 17.000 euros (17.536,39 euros)

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de València finalitza les millores del paviment al camí Cases de Bàrcena - (foto 2)

L'Ajuntament de València, a través de la regidoria de Pobles de València, dirigida per Lucía Beamud, ha efectuat la millora de diverses zones deteriorades del paviment en el poble de Cases de Bàrcena, al districte de Poblats del Nord. S’ha realitzat una inversió financera de caràcter sostenible de més de 17.000 euros (17.536,39 euros).

“En esta actuació municipal s'ha dut a terme la renovació del paviment en el tram comprés entre els números 24 i 42 del camí Cases de Bàrcena, inclosa la zona d'aparcaments del marge dret, a causa del seu estat de deteriorament”, ha explicat la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud.

La inversió s'enquadra dins de les inversions financeres sostenibles (IFS) que pretenen contribuir a la realització d'una forma sostenible, objectiva i equitativa, d'inversions destinades a la prestació integral i adequada dels servicis de competència municipal. La regidora ha explicat que la Regidoria de Pobles de València “prosseguix amb la seua labor de millorar les infraestructures dels diferents nuclis de població dins del seu àmbit. És important que els ciutadans gaudisquen d'infraestructures de qualitat", ha afegit Beamud.

Per la seua banda, l’alcalde de les cases de Bàrcena, Javier Riera, ha dit que “continuem millorant a poc a poc i dia a dia el nostre poble amb diferents intervencions i inversions. Si bé fa pocs dies que anunciàrem la rehabilitació d’un edifici per a futur ús com alcaldia de les Cases, hui anunciem la finalització d’esta obra que millora la mobilitat dels nostres veïns i veïnes”.

 

Pujar