31 de maig de 2020 31/5/20

L'Ajuntament de València autoritza la natació esportiva en la mar

L'Ajuntament de València autoritza la natació esportiva en la mar - (foto 1)
  • Sols es podrà nadar si s'està federat, s'haurà de fer sol i entre les 6.00 i les 10.00 AM

L'Ajuntament de València acaba de confirmar, després de molts dies de dubtes i d'incertesa entre els nadadors de la ciutat de València que, efectivament, es permetrà nadar en la mar. Però només podran fer-ho els qui estiguen federats o siguen nadadors professionals, és a dir, s'autoritza la natació esportiva, en cap cas si es tracta d'oci. De fet, s'haurà d'anar a nadar amb l'acreditació de federat per a justificar l'activitat.

Altres condicions per a poder ficar-se en la mar: s'haurà de fer de manera individual, entre les 6.00 i les 10.00 AM i no es podran deixar elements en l'arena. Tampoc es podran utilitzar la dutxa i serà obligatori nadar amb capell i boia de seguretat per a ser visible des de la costa.

Des de l'Ajuntament de València insisteixen que no es podrà deixar cap element en l'arena. Per a accedir a la mar s'haurà de fer en les següents entrades: a 200 metres des de l'espigó de la Marina o enfront del Pavelló de la Malvarrosa.

També se'ls ha informat la Federació de Natació que s'haurà d'entrar i eixir de la mar de manera independent i, en cas de coincidir amb altres nadadors, s'haurà de respectar la distància de seguretat.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar