2 de desembre de 2020 2/12/20

L´Ajuntament de València apropa el benestar animal als més menuts i les més menudes en Expojove

L´Ajuntament de València apropa el benestar animal als més menuts i les més menudes en Expojove - (foto 1)
  • Glòria Tello ha destacat que les famílies podran “disfrutar de tallers didàctics orientats a educar en responsabilitat i respecte animal”

Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València ha organitzat tot un seguit d’activitats i tallers en un estand propi d’Expojove. La regidora Glòria Tello ha destacat la coincidència temporal entre la fira de la infantesa i la joventut amb la campanya nadalenca de la Regidoria ‘‘No sóc el teu joguet’, amb la qual “promovem la conscienciació ciutadana sobre la tinença responsable d’animals”. D’esta forma “els més menuts i les més menudes podran gaudir dels diferents tallers didàctics orientats a educar en la responsabilitat i el respecte animal”.

Entre les diferents activitats i tallers programats, les famílies que assistisquen a Expojove podran participar de contacontes, tallers d’activitat plàstica i d’un mural on poder expressar-se, així com d’un photocall i de tallers creatius.

En esta edició, a més a més, la Regidoria de Benestar Animal ha col·laborat amb l’ONG Save the Children per tal de facilitar l’accés a tot un seguit d’activitats orientades a un grup d’uns 40 xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social, amb qui l’ONG treballa amb un projecte socioeducatiu en diferents col·legis. Este divendres és l’alumnat del col·legi Rodríguez Fornos del districte de Patraix el que acudix a l’estand de la Regidoria.

Pujar