4 de desembre de 2020 4/12/20

L’ajuntament penjarà els plecs de procediments a punt de licitar-se per facilitar a les empreses la preparació d’ofertes

    L’Ajuntament de València aprofitarà l’Estat d’Alarma per avançar al màxim els contractes que estan a punt de licitar-se. Així ho ha explicat la regidora de Contractació, Luisa Notario, per a qui l’objectiu d’esta iniciativa és “tindre enllestides estes contractacions per a poder licitar-les tan prompte com finalitze l’Estat d’Alarma que ha obligat a la seua suspensió”.

    D’esta forma, el portal de contractació acollirà els plecs de tots els procediments que estan preparats per a traure a licitació, una fase que sols l’Estat d’Alarma va evitar que s’iniciara. Amb esta informació penjada públicament les empreses interessades a participar en eixos concursos podran aprofitar este temps de confinament, preparar les seues ofertes i els seus projectes i tindre’ls a punt en el moment en què finalitze la suspensió dels terminis administratius i els puguen presentar.

    La publicació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic es farà utilitzant el model d'Anunci Previ, publicant els plecs com a documents de l'expedient, atés que el d'Anunci de Licitació no és possible publicar-lo sense indicar data i hora d'obertura, la qual cosa en este moment no és possible per la suspensió dels terminis administratius.

    Addicionalment, la plataforma també permetrà a les empreses interessades la possibilitat de plantejar preguntes sobre cada procés concret i rebre informació al respecte. “D’esta manera tot i que els terminis administratius estiguen en suspens hi ha una part de preparació que es pot avançar al màxim, que és el que volem en una conjuntura com esta, donat que una vegada superada la crisi sanitària també la recuperació econòmica serà fonamental per a la nostra ciutat”, ha conclós Notario.

    Pujar