25 de setembre de 2020 25/9/20

L'Ajuntament invertix quasi 30.000 euros per a millorar el Centre Municipal d'Adopció d'Animals

L'Ajuntament invertix quasi 30.000 euros per a millorar el Centre Municipal d'Adopció d'Animals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament invertix quasi 30.000 euros per a millorar el Centre Municipal d'Adopció d'Animals - (foto 2)
  L'Ajuntament invertix quasi 30.000 euros per a millorar el Centre Municipal d'Adopció d'Animals - (foto 3)
  L'Ajuntament invertix quasi 30.000 euros per a millorar el Centre Municipal d'Adopció d'Animals - (foto 4)
  L'Ajuntament invertix quasi 30.000 euros per a millorar el Centre Municipal d'Adopció d'Animals - (foto 5)
  L'Ajuntament invertix quasi 30.000 euros per a millorar el Centre Municipal d'Adopció d'Animals - (foto 6)

  El Centre Municipal d'Adopció d'Animals de València, ubicat a Benimàmet, compta amb un quiròfan que permetrà que l'entitat gestora d'este equipament puga realitzar xicotetes intervencions als animals d'acolliment i reforce el Pla d'Esterilització Felina. Amb este nou instrument, "l'Ajuntament s'evitara despeses en clíniques veterinàries externes i podrà realitzat gratuitament l'esterilització dels gats de les colònies felines de la ciutat".

  Així ho ha anunciat hui la regidora delegada de Benestar Animal, Glòria Tello, en donar compte d'una partida pressupostària de quasi 30.000 euros (28.851 euros) que s'ha destinat a l'esmentat centre.

  Concretament, 15.190 euros s'han invertit en l'adquisició de material divers per a la dotació del quiròfan, destacant un equip d'anestèsia de gasos, esterilitzador d'instrumental, fonendoscopi, llum, taula i instrumental bàsic per a quiròfan (pinces, tisores, portaagulles, etc).

  Glòria Tello, que ha aclarit que esta entitat ja comptava amb un quiròfan que per falta de manteniment i reposició es va anar deteriorant, ha detallat que altres 10.100 euros s'han destinat a l'adquisició de dos tipus de gàbies, unes per a albergar animals i altres tipus "parany" per a capturar gats. De les primeres s'han adquirit 16, amb el seu equipament incloent casetes per al seu refugi. I de les segones s'han adquirit 13, necessàries per a poder dur a terme el Pla d'Esterilització Felina, dins del Pla Colonial Felina Municipal.

  Finalment, tal com ha informat Glòria Tello, l'Ajuntament ha invertit 3.561 euros en reparacions menors en iluminació i obra de paleta que ha escomès l'empresa FOVASA (contracta de l'Ajuntament de València).

  Pujar