1 d’octubre de 2020 1/10/20

L'Ajuntament invertix més de 114.000 euros per a millorar l'accessibilitat en tretze barris

  L'Ajuntament de València ha invertit més de 114.000 euros per executar obres de millora de l'accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques en diversos carrers de la ciutat. En concret, han sigut 58 actuacions, repartides en tretze barris, per aconseguir carrers més transitables, inclusius i segurs. Este projecte se suma als ja executats en 2018. Des del començament de la legislatura, el Consistori ha destinat més de 18 milions d'euros a l'accessibilitat universal en l'espai públic.

  «És una mostra de la labor constant que realitzem en estos quatre anys, amb un esforç tècnic i pressupostari molt gran per aconseguir eliminar les barreres arquitectòniques de l'espai públic de la ciutat», ha assegurat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià.

  La majoria d'estes últimes obres s'han concentrat als districtes de Jesús i Quatre Carreres, amb catorze i vint-i-tres actuacions respectivament. També s'han beneficiat d'esta inversió barris com la Roqueta, el Forn d'Alcedo, Vara de Quart, Favara, Soternes, la Fontsanta i la Llum, que junts sumen vint-i-u recondicionaments.

  Estos treballs s'unixen als que la Regidoria de Desenvolupament Urbà ha executat des de juny de 2015, quan va començar la legislatura. S'han fet accessibles i s'han adaptat diversos espais gràcies a una inversió de més de 18 milions d'euros. Cal destacar les rampes dels carrers de Sot de Xera i de Ricardo Micó, les voreres de Misericòrdia i Sant Vicent o la conversió en zona de vianants del carrer del Pare Jofré.

   

  Pujar