25 de setembre de 2020 25/9/20

L’Ajuntament inicia la plantació d’arbrat en el carrer Hernández Lázaro del barri de Sant Pau en Campanar amb una inversió de 25.500 euros

L’Ajuntament inicia la plantació d’arbrat en el carrer Hernández Lázaro del barri de Sant Pau en Campanar amb una inversió de 25.500 euros - (foto 1)
  • El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, valora el treball per habilitar zones verdes en l’espai públic que milloren els nostres barris

MÉS FOTOS
L’Ajuntament inicia la plantació d’arbrat en el carrer Hernández Lázaro del barri de Sant Pau en Campanar amb una inversió de 25.500 euros - (foto 2)

Esta actuació de l’equip del Servei de Jardineria del consistori completa les obres de condicionament d’este carrer després de la repavimentació de la vorera. Es plantaran 26 arbres d’espècies noves i s’amplien els escocells on s’instal·la un sistema de reg. També es mantenen una desena d’arbres que es troven en bones condicions.

L’Ajuntament de València ha començat la plantació d’arbres en el carrer Hernández Lázaro del barri Sant Pau en Campanar. Es tracta d’una actuació que completa les obres de condicionament d’este carrer. El vicalcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, explica que este projecte té com a objectiu habilitar zones verdes que renaturalitzen l’espai públic i dignifiquen l’entorn dels nostres barris.

El passat mes d’abril es va procedir a repavimentar la vorera que es trobava deteriorada en alguns trams a causa del creixement d’arrels dels arbres existents. De fet, durant estes obres, es van revisar els exemplars afectats per comprovar el seu estat així com la seua ubicació perquè en algun cas suposaven un obstacle per ocupar passos de vianants o voreres.

Ara s’ha iniciat la plantació del nou arbrat amb una inversió de 25.570 euros. Són 26 arbres d’espècies noves, l’arbre botella o braquiquíton i palo de rosa o arbre de Tipu, i es mantenen altres 10 ja existents. D’altra banda s’amplien els escocells habilitant una xarxa de reg. Per a esta actuació s’ha tingut en compte la seguretat i el trànsit dels vianants.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que “volem dotar, als veïns i veïnes d’este carrer i de tot el barri, d’arbres que milloren la qualitat de vida, de l’aire i generen ombra a l’estiu”.

Pujar