18 de setembre de 2020 18/9/20

L’ajuntament inicia les obres de renovació de la climatització del mercat de Benicalap

L’ajuntament inicia les obres de renovació de la climatització del mercat de Benicalap - (foto 1)

    D’altra banda, el regidor ha destacat que «a principis de l'any passat es van detectar errors en l'aire condicionat del mercat, que ja portava diverses reparacions sense que s'aconseguira resoldre el problema. En eixe moment vam decidir pressupostar una actuació a gran escala per a dur endavant una gran actuació com la que hem posat en marxa ara i, així, canviar tot el sistema per un de nou».

    Esta actuació es suma a altres que s'han dut a terme per part del Consistori per pal·liar les deficiències d'estos comerços. De fet, no és l’únic aire condicionat que l’Ajuntament ha renovat en un mercat municipal recentment. El mercat del Cabanyal també s’ha vist beneficiat per una actuació similar, i en el de Castella està programada una intervenció d’estes mateixes característiques.

    Galiana ha assenyalat que «la xarxa de mercats municipals són un organisme importantíssim per a la ciutat de València i, després de molts anys abandonats, l’Ajuntament porta 4 anys posant-los al dia i dotant-los d’infraestructures i servicis com estos centres i els seus clients i clientes mereixen».

    Pujar