elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament fomenta l'ocupabilitat entre la joventut amb un conveni amb UVempleo

L'Ajuntament fomenta l'ocupabilitat entre la joventut amb un conveni amb UVempleo
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament fomenta l'ocupabilitat entre la joventut amb un conveni amb UVempleo - (foto 2)

  La Universitat de València, a través de la seua agència de col·locació UVempleo, i l'Ajuntament de València, per mitjà de la Regidoria de Joventut, han subscrit un acord per a millorar l'ocupabilitat entre la joventut de València.

  Amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament social i fomentar l'ocupabilitat entre els sectors de la població més vulnerables en este àmbit, UVempleo i la Regidoria de Joventut desenvoluparan en els pròxims mesos una sèrie d'iniciatives per a joves que afavorisquen la seua inserció laboral, a través d'accions d'assessorament i informació a l'ocupació i emprenedoria juvenil.

  UVempleo implementarà itineraris formatius relacionats amb l'adquisició de competències per a la inserció, en forma de diversos cursos que s'impartiran en l'Espai Jove VLC de l'Ajuntament de València, al carrer Campoamor 91. Sota el títol "Estratègies per a la inserció laboral", el personal tècnic de UVempleo abordarà com elaborar correctament un currículum, quines són les millors estratègies per a buscar ofertes d'ocupació, com preparar un procés de selecció, així com altres eines de foment de l'ocupabilitat. La pròxima cita serà este dilluns, dia 4 de març. El 8 i 15 de maig es realitzarà una segona edició d'aquest.

  La formació es completarà amb dos cursos més, l'un sobre la creació de la marca personal, els dies 13 i 27 de març en la seua primera convocatòria i el 22 i 29 de maig en la segona; i l'altre més sobre competències per a l'èxit professional, els dies 3 i 10 d'abril (primera edició) i novament el 5 i 12 de juny (segona edició).

  Els cursos compten amb un nombre de places limitades a 15 persones. Per a inscriure's o sol·licitar-ne més informació sobre els horaris és necessari contactar amb la regidoria de Joventut a través de l'adreça mail infojuventud@valencia.es o trucant al telèfon 96 20 85 231.

  L'acord també inclou assessorament sobre ocupació juvenil amb atenció i seguiment directe i presencial en el Espai Jove VLC i la realització de «Speed Networkings» per a enfortir la confiança de les persones joves en la seua interacció amb l'àmbit laboral.

  Pujar