30 de novembre de 2020 30/11/20

L'Ajuntament fomenta l'ocupabilitat entre la joventut amb un conveni amb UVempleo

L'Ajuntament fomenta l'ocupabilitat entre la joventut amb un conveni amb UVempleo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament fomenta l'ocupabilitat entre la joventut amb un conveni amb UVempleo - (foto 2)

  La Universitat de València, a través de la seua agència de col·locació UVempleo, i l'Ajuntament de València, per mitjà de la Regidoria de Joventut, han subscrit un acord per a millorar l'ocupabilitat entre la joventut de València.

  Amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament social i fomentar l'ocupabilitat entre els sectors de la població més vulnerables en este àmbit, UVempleo i la Regidoria de Joventut desenvoluparan en els pròxims mesos una sèrie d'iniciatives per a joves que afavorisquen la seua inserció laboral, a través d'accions d'assessorament i informació a l'ocupació i emprenedoria juvenil.

  UVempleo implementarà itineraris formatius relacionats amb l'adquisició de competències per a la inserció, en forma de diversos cursos que s'impartiran en l'Espai Jove VLC de l'Ajuntament de València, al carrer Campoamor 91. Sota el títol "Estratègies per a la inserció laboral", el personal tècnic de UVempleo abordarà com elaborar correctament un currículum, quines són les millors estratègies per a buscar ofertes d'ocupació, com preparar un procés de selecció, així com altres eines de foment de l'ocupabilitat. La pròxima cita serà este dilluns, dia 4 de març. El 8 i 15 de maig es realitzarà una segona edició d'aquest.

  La formació es completarà amb dos cursos més, l'un sobre la creació de la marca personal, els dies 13 i 27 de març en la seua primera convocatòria i el 22 i 29 de maig en la segona; i l'altre més sobre competències per a l'èxit professional, els dies 3 i 10 d'abril (primera edició) i novament el 5 i 12 de juny (segona edició).

  Els cursos compten amb un nombre de places limitades a 15 persones. Per a inscriure's o sol·licitar-ne més informació sobre els horaris és necessari contactar amb la regidoria de Joventut a través de l'adreça mail infojuventud@valencia.es o trucant al telèfon 96 20 85 231.

  L'acord també inclou assessorament sobre ocupació juvenil amb atenció i seguiment directe i presencial en el Espai Jove VLC i la realització de «Speed Networkings» per a enfortir la confiança de les persones joves en la seua interacció amb l'àmbit laboral.

  Pujar