25 de novembre de 2020 25/11/20

L'Ajuntament finalitza la primera fase del condicionament de la carretera Rochs de La Punta

L'Ajuntament finalitza la primera fase del condicionament de la carretera Rochs de La Punta - (foto 1)
  • L'obra, amb un pressupost de 32.008,70 euros, conclourà amb una segona fase que ja està en procés de contratació

MÉS FOTOS
L'Ajuntament finalitza la primera fase del condicionament de la carretera Rochs de La Punta - (foto 2)
L'Ajuntament finalitza la primera fase del condicionament de la carretera Rochs de La Punta - (foto 3)

L'Ajuntament finalitza el condicionament de la pavimentació d'un tram de la calçada de la carretera de Rochs a La Punta, al districte de Quatre Carreres. Una primera fase que serà completada amb una segona que està en fase de contractació, segons ha informat hui la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud.

L'obra, amb un pressupost de 32.008,70 euros, conclourà amb els treballs a un altre tram d'esta mateixa carretera i un tram del Camí del Caminot, «amb objectiu de millorar l'espai públic de la ciutat i atendre les necessitats de la ciutadania dels pobles de València», tal com ha explicat la regidora.

Amb esta actuació, que s'enquadra en el Pla SOM (Pla de Servicis i Obres Municipals), «la Regidoria de Pobles de València prossegueix amb la seua labor de millorar les infraestructures dels diferents nuclis de població dins del seu àmbit, i de impulsar la realització, d'una forma objectiva i equitativa, d'inversions destinades a la prestació integral i adequada dels servicis de competència municipal».

 

Pujar