elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament finalitza la millora de paviment del Jardí de la Plaça Moreral de Borbotó

L'Ajuntament finalitza la millora de paviment del Jardí de la Plaça Moreral de Borbotó
  • Una inversió financera sostenible de més de 19.670 euros

MÉS FOTOS
L'Ajuntament finalitza la millora de paviment del Jardí de la Plaça Moreral de Borbotó - (foto 2)

L'Ajuntament de València, a través de les regidories de Pobles de València i d'Ecologia Urbana, ha finalitzat el condicionament del paviment del Jardí de la Plaça Moreral del poble de Borbotó, en el districte de Pobles del Nord, per al qual s'han destinat més de 19.670 euros. La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha manifestat que amb este projecte, que s'enquadra dins de les inversions financeres sostenibles (IFS), “la Regidoria de Pobles de València prosseguix amb la seua labor de millorar les infraestructures dels diferents nuclis de població dels Pobles de València”.

“Per a nosaltres és una prioritat que els nostres espais públics sigan de qualitat i per això, de manera conjunta amb la Regidoria d'Ecologia Urbana, estem desenvolupant un gran nombre de projectes verds com són jardins i parcs als nostres pobles", ha afegit Beamud.

Prop de 115 m2 millorats del total de 261 m2 de superfície del jardí, el condicionament del qual consistix en la remodelació de la zona d'esplai de la plaça enjardinada i la millora del paviment de la zona de circulació de la plaça sense modificar la superfície ocupada. A més s'han restaurat i reubicat els bancs i la paperera que es van desmuntar per a l'execució de l'obra.

Una inversió de 19.670,58 euros que s'enquadra dins de les inversions financeres sostenibles (IFS), les quals pretenen contribuir a la realització d'una forma sostenible, objectiva i equitativa, d'inversions destinades a la prestació integral i adequada dels servicis de competència municipal.

 

Pujar