27 de novembre de 2020 27/11/20

L’Ajuntament dotarà diversos centres socials amb una trentena d’equipaments informàtics

    La regidora delegada de Servicis Socials, Consol Castillo, ha anunciat l’adquisició de 27 ordenadors portàtils amb què es dotaran 11 centres municipals de Servicis Socials (CMSS), el Centre Municipal d’Atenció a Persones Sense Llar (CAST) i el Centre Municipal de la Dona (CMIO), a banda de diverses seccions del Servici de Benestar Social de l’Ajuntament de València.

    “Amb estos equips informàtics podrem oferir una atenció professional més acurada a la ciutadania, atés que facilitarem el treball d’aquelles persones que temporalment col·laboren amb els servicis socials municipals”, ha explicat Castillo, en referència a les persones que participen en programes d’ocupació temporal, becaris i alumnes en pràctiques.

    La compra d’estos equipaments informàtics ha comportat una inversió de 18.000 euros que permetran dotar d’este tipus de ferramentes centres municipals que fins ara no en tenien. “En ple segle XXI és necessari que el treball que es pot fer ràpidament des de qualsevol d’estos centres no es prolongue en el temps innecessàriament per l’absència d’ordinadors. Guanyem comoditat i temps en la resposta que oferim des dels servicis municipals”, ha afirmat Castillo.

    Pujar