19 de setembre de 2020 19/9/20

L'ajuntament condemna les pintades en la seu de la Federació d'Hostaleria de València

    La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha expressat la seua «més profunda condemna» a l'atac amb pintades que ha patit esta matinada la seu de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, al carrer d'Ontinyent. «Este tipus d'actes violents que es duen a terme en una ciutat que és oberta, diversa i plural, no tenen cap tipus de cabuda», ha expressat l'edil, qui ha recordat que «el sector de l'hostaleria i els seus representants tenen un indubtable pes econòmic a la nostra ciutat i són, a més, ambaixadors d'una de les nostres principals cartes de presentació, la gatronomia».

    Sandra Gómez ha destacat «el compromís de l'hostaleria amb la consolidació d'un model turístic sostenible que genere ocupació de qualitat» i ha recordat que «hi ha moltes persones autònomes, xicotets restaurants i bars, que amb molt d'esforç alcen cada dia les seues persianes per oferir la millor imatge de València, no només a les persones que venen a visitar-nos, sinó a tots els valencians i valencianes».

    Per a la titular de Turisme, «l'hostaleria i els nostres bars són elements que vertebren la nostra ciutat i ens identifiquen com a poble, són un bon símbol d'eixa València oberta i diversa a la que volem aspirar». Per això, «qualsevol tipus de manifestació violenta que pretenga criminalitzar l'esforç de milers de valencians i valencianes no té cap tipus de cabuda a la nostra ciutat».

    Pujar