21 de setembre de 2020 21/9/20

L'Ajuntament celebra demà el dia gran del Bonic/a Fest

    Els Mercats de Benimàmet i Natzaret cuinaran demà, dissabte 16, dos paelles populars per a culminar la festa que començarà de matí en el marc de la celebració del Bonic/a Fest, la campanya comercial impulsada per la Regidoria de Comerç per acostar els mercats municipals i els xicotets comerços a la ciutadania. A esta cita gastronòmica s'afegiran espectacles i altres propostes culturals i gastronòmiques que se celebraran en altres 12 mercats municipals a partir de les 20 hores.

    El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha invitat hui els veïns i veïnes de la ciutat perquè participen d'esta jornada festiva que vol posar en el mapa els mercats de la ciutat, "uns espais emblemàtics que hem de redescobrir per la seua funció integradora als barris i pels productes de proximitat i saludables que oferixen". A més, hi ha afegit el regidor, "el Bonic/a Fest és una festa que enguany se celebra en el marc de la Capitalitat Europea de l'Alimentació Sostenible, una condició que ostenta València per la política que desenvolupem per a garantir una alimentació sostenible".

    I amb la intenció d'acostar a tothom els recintes on es pot trobar el necessari per seguir este tipus d'alimentació, demà els mercats municipals obriran les seues portes i acolliran un bon grapat d'activitats culturals i animació per a tots els públics, entre les quals destaquen els concerts interpretats per les bandes valencianes participants de les últimes edicions del concurs de la Diputació Sona la Dipu. Esta oferta musical es completarà amb la d'altres 16 bandes i amb un espectacle de les construccions humanes de la Jove Muixeranga de València, amb 50 components.

    Amb motiu de la campanya de promoció comercial Bonic/a Fest també s'han celebrat activitats a la plaça de l'Ajuntament i hui, divendres 15, a les 20 hores, el Veles i Vents acollirà el primer concert protagonitzat per fruites i verdures que reproduiran, amb la companyia d'instruments tradicionals, el soroll i l'alegria d'un dia al mercat.

    Pujar