4 de desembre de 2020 4/12/20

L’ajuntament adjudica les obres per millorar l’accessibilitat als lavabos del CEIP Benimaclet

L’ajuntament adjudica les obres per millorar l’accessibilitat als lavabos del CEIP Benimaclet - (foto 1)

  El regidor de Govern Interior de l'Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha anunciat l'adjudicació de les obres per reformar els lavabos del Centre d'Educació Infantil i Primària Benimaclet i fer-los accessibles. La intervenció s'emmarca en la línia d'actuacions municipals per dignificar els centres educatius públics i per garantir l'accessibilitat tant en eixos espais com en la resta d'edificis públics de la ciutat.

  El pressupost total de la intervenció arriba als 24.761,94 euros i el termini per executar les obres, que es desenvoluparan durant horari no lectiu, és d'un mes. D'esta forma el CEIP Benimaclet comptarà amb un lavabo adaptat i accessible en la seua planta baixa.

  "Una vegada més el govern de Joan Ribó demostra el seu compromís amb la dignificació dels centres educatius públics amb una intervenció que garantirà l'accessibilitat al lavabo de la planta baixa del CEIP Benimaclet. Els xiquets i xiquetes i tota la comunitat educativa d'este centre i de la resta de col·legis de la nostra ciutat mereixen unes condicions dignes a les seues instal·lacions educatives", ha afirmat Campillo.

  Durant el mandat actual el CEIP de Benimaclet ja ha sigut objecte d'una dotzena d'intervencions per esmenar deficiències en la baixa tensió i en la instal·lació contra incendis, reposar portes i arbrat, reparar i condicionar escocells, instal·lar climatització i cortines motoritzades i substituir el linòleum. El cost total de totes aquelles intervencions va ser de 84.489,71 euros.

   1 comentari
  Ú del barri
  Ú del barri
  10/12/2017 05:12
  Les actuacions deurien ser pero a tots

  Tots els centres deurien de tindre dret a aquest tipus de actuacions, es el minim.Instalacions electriques,sanitaries,extinción i climatizació.Em sembla que hi ha mes centres en el barri que deurien de tindre l'ajuda també.Pero no es dinterés politic ,veritat?.Es com les noves obres en el carrer murta, un cuart de milló d'euros de accesibilitat per a la gent que va als Horts urbans,i a un cole public que té l'entrada a l'altre costat. Beneficis per a pocs,n'hi han actuacions mes importants en el barri que afecten a mes veins que aquesta.Al final al igual que fan els demes politics, a afavorir als afins: ciclistes,i asociacions d'esquerres.Millorar el acces als Horts urbans....no em fastidie.I el parc promés?,i adecentar les esplanades per a poder aparcar dignament?.Amb les noves obres lleven llocs d'aparcament i no les compensen.

  Pujar