elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament fa accessible i més segur l’accés als Vivers Municipals del Saler i al servici Devesa-Albufera

L’Ajuntament fa accessible i més segur l’accés als Vivers Municipals del Saler i al servici Devesa-Albufera
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament fa accessible i més segur l’accés als Vivers Municipals del Saler i al servici Devesa-Albufera - (foto 2)

  El regidor de Govern Interior i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha explicat que l'Ajuntament remodelarà l'accés als Vivers Municipals del Saler i millorarà l'accessibilitat i la seguretat dels ciutadans que acudeixen a les dependències municipals a efectuar gestions administratives o a les activitats d'educació ambiental que es realitzen en estes instal·lacions. Esta remodelació evitarà que els ciutadans hagen de circular per zones indegudes o amb certs riscos, ja que l'entrada, hui dia, es comparteix pels ciutadans amb els camions, grans vehicles i maquinària utilitzada per la contracta municipal.

  La remodelació comporta una reorganització a l'àrea més pròxima a l'Oficina de Promoció Ambiental i a les oficines del Servici Devesa-Albufera "i s'adequarà este espai per al pas de persones i l'estacionament de vehicles. Amb això se separen clarament els usos que es realitzen dins del recinte, de forma que la part nord estarà destinada a la producció de plantes i als treballs de gestió que el Servici Devesa-Albufera realitza al parc natural i la part sud, a l'atenció al públic", ha explicat el regidor Campillo.

  "Es crearà una esplanada de 1.000 m2 aproximadament, que rebrà un tractament el més semblant possible al dels sequers dels arrossars, és a dir, de conglomerat d'argila, i que servirà per a l'estacionament de vehicles, perquè estos puguen efectuar un canvi de sentit i per al pas de les persones que es dirigisquen als dos edificis municipals amb atenció al públic", ha continuat explicant Campillo.

  El termini d'execució és de dos mesos i ara mateix s'ha convocat el procediment obert per a l'adjudicació del referit contracte, per un import total de 119.141,02 euros.

  Pujar