1 d’octubre de 2020 1/10/20

L’acte d'Unides Podem a Sant Marcelí congrega 500 persones

L’acte d'Unides Podem a Sant Marcelí congrega 500 persones - (foto 1)
  • La diputada Pilar Lima, originària del barri, ha obert i moderat un acte que ha comptat amb la presència de Juan Carlos Monedero i les candidatures de València i Castelló, Héctor Illueca i Marisa saavedra, respectivament

MÉS FOTOS
L’acte d'Unides Podem a Sant Marcelí congrega 500 persones - (foto 2)

Unides Podem ha celebrat aquest matí a les 11.30h, amb l’assistència de vora 500 simpatitzants, un acte a la plaça de l’església de Sant Marcelí. Juan Carlos Monedero, Héctor Illueca, Marisa Saavedra i Pilar Lima han demanat polítiques per a la gent que van des de la recuperació del rescat, la recuperació dels drets laborals per a millorar les condicions de vida de la major part de la ciutadania, ara ningunejada per la reforma laboral, i el finançament efectiu dels serveis com la dependència.

Monedero ha destacat que «les clavegueres de l’estat demostren els intents desesperats perquè no entrem al govern, produint notícies falses per a perjudicar-nos. Com aquesta repetició electoral sense sentit». A més, ha recordat com el PSOE negocia implantar la motxilla austríaca, i fer que la gent treballadora pague el seu propi acomiadament.

Les candidatures, també diputats, per València i Castelló, Héctor Illueca i Marisa Saavedra, també s’han centrat en l’economia i la corrupció. Illueca ha recordat «en quines condicons treballen els nostres joves» i s’ha compromés a pujar «el salari mínim a 1.200 euros» i Saavedra ha demanat «prohibir les portes giratòries» amb les quals «la dreta i el PSOE se’n beneficien, per al perjuí de totes, entrant a lobbies després de treballar en la política».

 

Pujar