15 de desembre de 2019 15/12/19

Kyle Eastwood debuta a València i porta al Teatre El Musical el seu treball ‘In Transit’ de jazz contemporani

Kyle Eastwood debuta a València i porta al Teatre El Musical el seu treball ‘In Transit’ de jazz contemporani - (foto 1)
  • La Jove Big Band de Sedajazz actuarà de matí al mateix escenari

MÉS FOTOS
Kyle Eastwood debuta a València i porta al Teatre El Musical el seu treball ‘In Transit’ de jazz contemporani - (foto 2)

El contrabaix de jazz contemporani, Kyle Eastwood, debuta a València per a presentar demà dissabte, a les 20.15 hores, al Teatre El Musical (TEM) el seu últim treball, In Transit. Els entusiastes del jazz podran veure un espectacle que és l'avantprojecte d'una forma contemporània de jazz que abasta la riquesa melòdica i el groove, mentre que els puristes podran gaudir  de composicions originals i dels històrics del jazz gràcies a versions de Count Basie, Thelonius Monk i Charles Mingus.

Kyle Eastwood pujarà a l’escenari del TEM amb la seua banda de joves músics anglesos i un convidat molt especial, el reconegut saxofonista italià Stefano Di Battista, que aportarà bones dosis de lirisme a l’actuació.

Eastwood és considerat un dels millors contrabaixistes del jazz contemporani. En el seu últim treball, In Transit, sorgix eixa especial relació amb la indústria del cinema. No en va és fill de Clint Eastwood i ha participat com a compositor en moltes de les bandes sonores de les pel·lícules de son pare, com Mystic River, Gran Torino, Million Dollar Baby, Invictus, Cartes des d’Iwo Jima.

SEDAJAZZ KID BAND     

De matí, al mateix escenari, a les 12.15 hores, la Jove Big Band de Sedajazz interpretarà un programa molt especial per a tots els públics. Es tracta d’una nova formació que sorgix en ampliar la Sedajazz Kid Band a un format de big band amb 23 components i l’objectiu de dependre i enriquir-se amb el repertori big band. Una formació infantil que naix de la inquietud del col·lectiu de músics per a fomentar l’amor per la música i potenciar el talent des de la base educativa. Amb l’únic objectiu de gaudir mitjançant l’aprenentatge, les xiquetes i xiquets de la Sedajazz Kids Band s’han convertit en un exemple a seguir.

L’últim programa abans dels concerts gratuïts i a l’aire lliure als barris i pobles de València, que es desenvoluparan durant el mes d’agost, serà el dilluns 15 de juliol, amb l’actuació a La Rambleta de l’espectacular jazz llatí de Paquito d’Rivera Septet.

ocultar
Kyle Eastwood debuta a València i porta al Teatre El Musical el seu treball ‘In Transit’ de jazz contemporani
Pujar