20 de setembre de 2020 20/9/20

Un kamikace fuig en direcció contrària per València i es porta per davant a diversos vehicles

Un kamikace fuig en direcció contrària per València i es porta per davant a diversos vehicles - (foto 1)
  • Una de les ocupants estava embarassada i va haver de ser traslladada urgentment a l'hospital. També va intentar atropellar a un policia

Agents de la Policia Nacional han detingut el dilluns a la nit a València a un home de 33 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de danys, contra la seguretat viària i atemptat a agent de l'autoritat, després de circular a gran velocitat, en sentit contrari, saltant-se semàfors, per diversos carrers de la ciutat, fins a col·lisionar amb diversos vehicles, un dels quals anava ocupat per una dona embarassada que va ser traslladada urgentment a l'hospital. En la fugida va intentar atropellar a un policia.

Els fets es van produir el dilluns sobre les nou de la nit quan els agents que realitzaven labors de prevenció pel districte de Marítim, van observar a un cotxe eixint del carrer Moraira per damunt de la vorera, en direcció contrària i a gran velocitat, per a incorporar-se a l'avinguda, fent frenar a diversos vehicles per a no ser enbestits, moment en el qual els policies li van comminar perquè detinguera el vehicle, fent cas omís i donant-se a la fugida saltant-se tots els semàfors al seu pas.

En la rotonda de l'avinguda de les Moreres, el sospitós va detindre el seu cotxe però en el moment que els agents van baixar del vehicle policial, va emprendre la fugida accelerant enfront d'un dels policies que va haver d'apartar-se per a no ser atropellat.

Finalment, el kamikace, va atropellar quatre vehicles que es trobaven detinguts en un semàfor al final del carrer Eduardo Primo Yúfera, sent interceptat en aqueix moment pels agents que van detindre a l'home, pels delictes de danys, contra la seguretat viària i atemptat a agent de l’autoritat.

Immediatament la patrulla va sol·licitar assistència mèdica per als ocupants dels vehicles atropellats, que van ser traslladats a l'hospital, sent un dels més urgents una dona embarassada de sis mesos, el vehicle dels quals va quedar inutilitzat per a la circulació.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial, després de ser atés en un centre mèdic.

Pujar