21 de novembre de 2019 21/11/19

Jutgen a un home a València acusat d'un triple intent d'assassinat

Jutgen a un home a València acusat d'un triple intent d'assassinat - (foto 1)
  • Suposadament va intentar calar-los foc després de ruixar a les seues víctimes amb gasoil

Un home veí de la localitat valenciana de l’Alcudia s'enfronta a 50 anys de presó després d'haver intentat assassinar al seu excompanya sentimental, a la filla de tots dos i a l'altra filla de la dona, totes dues menors d'edat. Segons apunta l'escrit de la Fiscalia els fets s'haurien produït el 26 de desembre de 2017, moment en el qual suposadament va intentar pretendre'ls foc després de ruixar-les amb gasoil.

Les versions sobre l'ocorregut són molt diferents. Segons la Fiscalia, es tractaria d'una agressió premeditada perquè li va fer creure a la seua exparella que anava a entregar-li la pensió d'aliments corresponent a la filla comuna, quan es va presentar amb una botella de plàstic per a intentar cremar-la. En ser suposadament amenaçada, la víctima va fugir i es va refugiar en una fruiteria. La filla major de la dona va eixir en defensa de la seua mare, però l'home la va agafar presumptament del coll, la va estampar contra una paret, li va llançar combustible i li va calar foc en el pèl amb un encenedor. L'adolescent també va aconseguir escapolir-se de l'acusat i eixir fugint.

En eixir les dues víctimes fugint, l'acusat es va dirigir llavors al vehicle de la seua parella, que estava estacionat al carrer, i sabent que la seua filla menor - de només dos anys - estava dins en una *sillita, va llançar gasoil sobre la finestreta i la porta posterior, tal com relata l'acusació pública, si bé no va aconseguir el seu propòsit en ser retingut per diversos veïns.

Per tots aquests fets, el Ministeri Públic acusa el processament de dos delictes de maltractaments, un delicte lleu continuat d'injúries i tres delictes d'assassinat en grau de temptativa, i demana provisionalment per a ell penes que sumisquen 50 anys de presó.

ocultar
Jutgen a un home a València acusat d'un triple intent d'assassinat
Pujar