elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta de Govern adjudica el projecte de reforma del Velòdrom Lluís Puig

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
  • L'actuació compta amb un pressupost de més de 445.000 euros i un termini d'execució de cinc mesos

  • Es preveu rehabilitar i reformar les cobertes, les façanes, la zona exterior, els lavabos i els vestuaris del velòdrom

  • El centre oferix activitats d'atletisme, ciclisme, ciclisme adaptat, musculació i triatló per a adults; i d'atletisme, ciclisme i gimnàstica rítmica per a xiquets i xiquetes

 

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres l'adjudicació del contracte d'obres del projecte de reforma del pavelló Lluís Puig, una actuació que compta amb un pressupost de més de 445.000 euros, amb l'objectiu de rehabilitar els elements exteriors i els lavabos del velòdrom. Així ho ha explicat el portaveu del govern, el regidor Juan Carlos Caballero, en acabar reunió de la junta, en una compareixença davant els mitjans de comunicació on ha subratllat la importància de les actuacions de manteniment de les dotacions públiques per al seu ús per la ciutadania.

El contracte d'obres s'ha licitat a la mercantil Zar Construcción, Reformas, Mantenimiento e Instalacionse SL, que haurà d'executar-les en un termini de cinc mesos. Es tracta d'una actuació que permetrà rehabilitar i reformar les cobertes, les façanes, la zona exterior, els lavabos i els vestuaris del velòdrom, i que ha sigut adjudicada per un preu exacte de 447.458 euros (IVA inclòs).

El Pavelló Lluís Puig va ser inaugurat l'any 1992 amb motiu del Campionat Mundial de Ciclisme en Pista. Les instal·lacions inclouen una pista velòdrom, una pista d'atletisme de 200 metres de corda, una zona d'entrenament / escalfament d'atletisme, una sala de musculació i una sala d'activitat física; tot això sobre una superfície total de 21.400 metres quadrats. El centre oferix activitats d'atletisme, ciclisme, ciclisme adaptat, musculació i triatló per a adults; i d'atletisme, ciclisme i gimnàstica rítmica per a xiquets i xiquetes.

Des que va ser posada en servici, fa ja més de 30 anys, la infraestructura ha sigut objecte de diferents actuacions de manteniment; com ara les reparacions de les filtracions d'aigua i goteres; la millora de la coberta i de la pista d'atletisme; i també la renovació de la pista de ciclisme, entre les més destacades.

 

 

Pujar