22 d’octubre de 2020 22/10/20

Junta Central Fallera manté una reunió de treball amb la Fundació Trinidad Alfonso

Junta Central Fallera manté una reunió de treball amb la Fundació Trinidad Alfonso - (foto 1)
  • La Delegació d'Esports es reuneix amb la Fundació Trinidad Alfonso per a renovar el conveni i programar futures col·laboracions

Les Falles sempre s'han mostrat una festa compromesa amb l'esport i l'activitat física. Aquesta tasca de promoció de l'esport entre les falleres i fallers millora any rere any gràcies a la Fundació Trinidad Alfonso. Per això, la Delegació d'Esports, representada per la seua Vicepresidenta, Inma Guerrero amb la seua Delegada, Merche de la Guía i la Coordinadora General de Junta Central Fallera, Carmen Martínez, van reunir-se ahir amb un dels responsables de la Fundació Trinidad Alfonso, Álex de las Heras.
 
La reunió mantinguda va servir per a presentar-se i conéixer-se, i per a acordar la renovació renovar l'acord de col·laboració de Junta Central Fallera i la Fundació Trinidad Alfonso, així com programar futures iniciatives i col·laboracions. Ambdues parts es mostraven satisfetes i orgulloses de poder mantenir el conveni un any més per demostrar així que els fallers i falleres són uns apassionats de l'esport i que València, és la millor ciutat per poder practicar-lo.

 

Pujar