elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta Central Fallera continua treballant al programa aprovat per a les Falles de 2022

La Junta Central Fallera continua treballant al programa aprovat per a les Falles de 2022
  • Galiana avança que properament se celebrarà una reunió de la Taula de Seguiment amb la Conselleria de Sanitat

MÉS FOTOS
La Junta Central Fallera continua treballant al programa aprovat per a les Falles de 2022 - (foto 2)
La Junta Central Fallera continua treballant al programa aprovat per a les Falles de 2022 - (foto 3)

Aquest dimarts, 25 de gener, la Junta Central Fallera celebrava l‟assemblea de presidentes i presidents de falla corresponent al mes de gener. El president de la JCF, Carlos Galiana, ha donat l'enhorabona als premiats i premiades a la Gala de la Cultura i la Gala de la Cultura Infantil 2022, així com a l'organització de les Exaltacions de les Falleres Majors de València i les Corts d'Honor i els mantenidors, Miguel Prim i Salvador Doménech, pels seus discursos.

Galiana ha indicat que es continua treballant al programa de Festejos de les Falles del 2022 aprovat i que properament se celebrarà una reunió de la Mesa de Seguiment amb la Conselleria de Sanitat. A més, ha assenyalat que la ubicació de l'Exposició del Ninot no varia per la reobertura del punt de vacunació massiva de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La vicepresidenta 1a, Cristina Estévez, de l'àrea de Festejos, ha fet un balanç positiu dels actes d'Exaltació de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor celebrats el cap de setmana passat i ha recordat que el dilluns 31 de gener i el dimarts 1 de febrer serà la recepció dels ninots a l'Exposició del Ninot 2022 al Museu de les Ciències. A més, ha recordat que ja han sortit les bases de la Cavalcada del Ninot.

La vicepresidenta 2a, Amparo Sospedra, de l'àrea de Cultura, ha destacat l'èxit de la Gala de la Cultura 2022 i ha informat que dijous passat es va inaugurar el LXI concurs de Fotografia de Junta Central Fallera a Nuevo Centro, que es pot visitar fins al 29 de gener. Finalment, indica que s'ultimen els detalls per a l'Entrada de Bandes, que se celebrarà el proper 27 de febrer.

La vicepresidenta 3a, María Tomás, de l'àrea de Comunicació, ha aplaudit la cobertura que s'ha fet des de la Junta Central Fallera dels actes d'Exaltació i ha agraït les felicitacions que han traslladat els mitjans. En aquest sentit, ha informat de les dades registrades:

· A la web, més de 10.000 persones van seguir el directe els actes
· A Twitter, s'han superat les 168.300 impressions
· A Facebook, s'ha arribat a les 103.000 impressions, amb un creixement del 329% respecte a la setmana anterior
· A Instagram, s'han superat les 1.253.000 impressions, un 321% més

També ha informat que properament s'enviarà la documentació per sol·licitar les acreditacions de fotògrafs de comissions per a les Falles del 2022 i ha recordat que seran, com fins ara, tres per comissió.

La vicepresidenta 5a, Inma Guerrero, de l'àrea d'Esports, ha informat que continua celebrant-se el concurs d'animació dels partits del València Basket i els de pilota, futbol 7 i sala, tennis i pàdel. Ha avançat les activitats que s'estan preparant amb motiu del 25è aniversari del campionat de pilota, que se celebraran del 7 al 12 de febrer, i inclouran xerrades, tallers o exposicions, amb l'epicentre a l'Estació del Nord. El 28 de gener se celebrarà la II Edició dels Tallers de Realitat Virtual i Sono·lab, en col·laboració amb Las Naves. I el dissabte 5 de febrer se celebrarà a Cortes de Pallás la 'Plantà Verda', una iniciativa destinada al col·lectiu juvenil que consisteix a reforestar el medi natural, per celebrar el dia de l'arbre de la Comunitat Valenciana.

L'Assemblea ha aprovat el canvi de secció de la falla Gayano Lluch de la 1a a la 1a B, amb 62 vots a favor, 17 vots en contra i 15 abstencions; el canvi de secció de la Falla Bilbao - Maximilià Thous de la 1a B a la 2a A, amb 50 vots a favor, 9 vots en contra i 20 abstencions; i la classificació de falles, amb 58 a favor, 9 en contra i 17 abstencions.

Finalment, s'ha decidit retirar de l'ordre del dia la votació de la proposta de la composició de la mesa de treball per a la selecció de jurats per a les Falles del 2022 i tornarà a passar pel Ple de Junta Central Fallera.

Pujar