19 de gener de 2021 19/1/21

Joves Socialistes llança una campanya solidària de recollida de material escolar

Joves Socialistes llança una campanya solidària de recollida de material escolar - (foto 1)

    Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha anunciat aquest diumenge una campanya de recollida de material escolar que implicarà al conjunt de l'organització juvenil durant el mes de setembre. Sota el lema “A l’escola, iguals”, els joves socialistes pretenen ajudar a aquelles famílies amb menys recursos i, per tant, amb més dificultades per a fer front a la “volta al col·le”.

    Per a José Muñoz, Secretari General de Joves Socialistes i diputat autonòmic, “l'inici de curs escolar no hauria de ser un mal de cap para milers de famílies, que han de fer grans sacrificis per a cobrir les despeses escolars dels seus fills i filles”. D'aquesta manera, el líder de Joves Socialistes ha explicat la voluntat de l'organització juvenil de “complementar amb aquesta iniciativa els programes educatius que el Consell està aplicant, com Xarxa Llibres o l'augment del pressupost en beques, per a garantir així la igualtat d'oportunitats des de la infància”.

    En aquest sentit, Joves Socialistes aposten per recuperar el tipus d'IVA súper reduït del 4% per a tot el material escolar, que el PP va elevar fins al 21% en 2012, ja que, “es tracta de protegir el dret a tenir una educació digna i de qualitat i que cap xiquet o xiqueta es quede al marge per una raó econòmica”, ha recordat Muñoz.

    La campanya de recollida del material escolar es realitzarà en col·laboració amb les agrupacions locals del PSPV-PSOE, per a posteriorment distribuir-ho als serveis socials municipals, AMPA’s i Creu Roja, perquè ho repartisquen entre les famílies que més ho necessiten.


    Pujar