24 d’octubre de 2019 24/10/19

Les joventuts llancen una campanya que busca combatre l'abstenció jove

Les joventuts llancen una campanya que busca combatre l'abstenció jove - (foto 1)

  “Les enquestes ens han mostrat diverses coses sobre les quals hem construït esta campanya. La primera, que hi ha un gruix molt gran de persones que decidiran el vot els últims dies de campanya. La segona, que molts dels indecisos són joves que probablement, si votaren, votarien a l’esquerra”, ha explicat Francesc Roig, el Secretari General de Joves PV, una de les formacions que integren la coalició de Compromís.

  “El lema “La teua força” busca cridar a l’empoderament de les generacions més joves, que estan demostrant una gran força mobilitzadora amb la seua implicació en el moviment feminista i les vages del 8M, així com en la defensa del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic al moviment #FridaysForFuture”.

  La imatge gràfica, dissenyada per Democràcia Estudio, per un costat connecta amb la imatge de la campanya “Imparables” de Compromís, gràcies a la tipografia i el color del cartell, però per l'altra, trenca la imatge amb la incorporació d'un gran grafiti amb la paraula “Voteu” que vol centrar tota l'atenció del missatge.

  La campanya ha vist la llum durant la nit d'este dimecres amb una encartellada massiva a la ciutat de València, i una gran difusió per xarxes socials. A més, el jovent de Compromís també ha preparat un díptic on destaca part del programa electoral jove de la coalición.

  ocultar
  Les joventuts llancen una campanya que busca combatre l'abstenció jove
  Pujar