8 d’agost de 2020 8/8/20

Un jove propina una pallissa a un altre després de veure-li parlar amb la seua núvia en la Marina de València

Un jove propina una pallissa a un altre després de veure-li parlar amb la seua núvia en la Marina de València - (foto 1)
  • La víctima, va ser atesa en el lloc i posteriorment traslladada a un hospital de València.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 22 anys, d'origen armeni, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, després de colpejar a un altre, sense motiu aparent. La víctima, va ser atesa en el lloc i posteriorment traslladada a un hospital de València.

Els fets van ocórrer el dissabte sobre la una menys quart de la matinada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a la Marina de València, on pel que sembla un jove havia colpejat a un altre sense previ avís i sagnava abundantment.

Els agents es van dirigir immediatament al lloc on van ser requerits per un grup de joves entre els quals es trobava un d'ells sagnant abundantment per la cara, per la qual cosa van sol·licitar un indicatiu sanitari que després d'una primera assistència en el lloc el van traslladar a l'hospital, ja que requeria punts de sutura.

Els policies van esbrinar que moments abans quan el grup es trobava parlant amb un altre de xiques, es va acostar un jove que sense mediar paraula li va propinar una galtada. Pel que sembla l'agressor era el nuvi d'una de les xiques amb les quals parlaven, preveient-se l'agressió pel que sembla per gelosia. Després de l'incident els dos van abandonar el lloc.

La patrulla posteriorment va localitzar a l'agressor al costat de la xica, en la zona d'aparcament de la Marina, que en veure als policies va emprendre la fugida a la carrera, eixint tots dos policies després d'ell, donant-li l'alt diverses vegades fent aquest cas omís. Finalment als pocs metres, una altra patrulla que passava en veure la persecució va interceptar al jove que va haver de ser reduït i detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Pujar